Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

CAFÉ AMB EUROPA: ELS FONS EUROPEUS A DEBAT

Relacions amb la UE i l'Estat

CAFÉ AMB EUROPA: ELS FONS EUROPEUS A DEBAT

Què es fa amb els diners de la Unió Europea en la Comunitat Valenciana? Quins són els seus efectes? Com poden millorar-se?

Taula redona organitzada per Europe Direct Comunitat Valenciana i el Centre de Documentació Europea de la Universitat de València, en la qual els ponents presentaran la realitat de la política de cohesió a la Unió Europea, amb efectes concrets de com afecta a la nostra regió així com les perspectives per al futur en un moment en què s'està conformant la nova Comissió i on els assistents podran plantejar els seus dubtes i fins i tot propostes d'idees per a millorar la política actual.

Modera:

Sra. Daría Terrádez Salom, Directora General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat – Presidència Generalitat Valenciana.

Participen:

Prof. Pau Rausell Köster, professor titular del Dept. d'Economia Aplicada de la Facultat d'Economia, UV.

Prof. Vicente Juan Pallardó López, professor titular del Dept. d'Estructura Econòmica de la Facultat d'Economia, UV.

Sr. Andreu Iranzo Navarro, Director General de Fons Europeus – Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic – Generalitat Valenciana.

Sr. Julio Sanchis Machí, Cap de servei d'Anàlisi, Ordenació i Suport Tècnic a Procediments dels Programes Operatius – Direcció General de Fons Europeus – Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic – Generalitat Valenciana.

 

Pren un cafè amb nosaltres participant en este debat, les conclusions del qual farem arribar a Brussel·les. La política de cohesió té una influència positiva en les nostres vides i la seua formulació futura depèn del que els ciutadans defensen.

 

LLOC DE CELEBRACIÓ: Sala Ignasi Vilallonga Villalba de la Facultat d'Economia - Av. Tarongers, s/n.

INSCRIPCIONS:

http://www.europedirect.gva.es/va/formulari-inscripcio-jornada