Organismes

Portals

Twitter

Seguir a @palauGVA

Multimedia

Enllaços

Novetats

« Ves enrere

LA GENERALITAT ORGANITZA UNES JORNADES PER A DEBATRE SOBRE LES ACTUACIONS COFINANÇADES PER LA UNIÓ EUROPEA

Relacions amb la UE i l'Estat

LA GENERALITAT ORGANITZA UNES JORNADES PER A DEBATRE SOBRE LES ACTUACIONS COFINANÇADES PER LA UNIÓ EUROPEA

- El debat se celebrarà el pròxim 2 de desembre a la Facultat d'Economia de la Universitat de València
- La directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat i el director general de Fons Europeus participen en aquesta jornadaLa Generalitat, a través del seu centre d'informació Europe Direct Comunitat Valenciana, amb la col·laboració del Centre de Documentació Europea de la Universitat de València, organitza dilluns que ve, 2 de desembre, el debat 'Café amb Europa' sobre les principals línies d'actuació, cofinançades amb fons de la Unió Europea, que es desenvolupen a la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'un debat finançat per la Comissió Europea, dins del marc del 'Desembre Europeu', en el qual podran participar tant estudiants com públic en general, i que té com a objectiu principal establir un marc propici per a donar a conéixer a la ciutadania en què s'utilitzen els fons procedents de la Unió Europa, així com les seues polítiques de cohesió.

L'acte, que se celebrarà a la Facultat d'Economia de la Universitat de València, comptarà amb la presència de la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terrádez; el director general de Fons Europeus, Andreu Iranzo; així com dels professors de la Facultat d'Economia Pau Rausell i Vicente Juan Pallardó.

Entre altres aspectes, s'hi presentaran les principals actuacions que actualment es desenvolupen a la Comunitat a través d'iniciatives com els programes operatius del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) o del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020 (FSE).

Així mateix, durant aquesta jornada qui hi participe podrà manifestar els seus punts de vista i debatre sobre el futur dels joves a la Unió Europea. Les conclusions del debat es traslladaran a la Comissió Europea.

Per a poder participar en aquesta jornada, és necessari inscriure's en la pàgina web d'Europe Direct Comunitat Valenciana: consulteu ací