notícies

AJUDES DE L’IVACE PER A L’EXECUCIÓ DE MESURES D’ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN ELS SISTEMES D’ENLLUMENAT PÚBLIC EXTERIOR EXISTENT EN ELS MUNICIPIS DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

 

En el DOGV núm. 8467 de 18/01/2019 s'ha publicat la Resolució de 7 de gener de 2019, del president de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), per la qual es convoquen ajudes per a l'execució de mesures d'estalvi i eficiència energètics en els sistemes d'enllumenat públic exterior existent als municipis de la Comunitat Valenciana, amb càrrec al pressupost de l'exercici 2019, amb cofinançament de la Unió Europea per mitjà del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i de les quals es poden beneficiar els ajuntaments de la Comunitat Valenciana en els termes indicats en la convocatòria.

 

 

La informació sobre els tràmits es pot consultar en la pàgina web de l'IVACE, en concret, en l'enllaç següent:

 

http://www.ivace.es/index.php?option=com_content&view=article&id=7265:estalvi-i-eficiencia-energetica-en-els-sistemes-d-enllumenat-public-en-municipis-cv-2&catid=437:ayudas-2019-ahorro-y-eficiencia-energetica-y-energias-renovables&lang=ca&Itemid=100641