T'interessa

Portals

Enllaços

Tauler d'anuncis

Ves enrere LA COMISSIÓ EUROPEA INCLOU REGHUB EN LA PLATAFORMA F4F (Fit for future)

LA COMISSIÓ EUROPEA INCLOU REGHUB EN LA PLATAFORMA F4F (Fit for future)

La plataforma *Fit *for *Future estarà composta per un grup d'experts d'alt nivell que ajudarà a la Comissió en els seus esforços per simplificar les lleis de la UE i reduir els costos innecessaris relacionats, examinant si les lleis existents poden aconseguir els seus objectius de manera eficient a mesura que s'aborden nous desafiaments com la digitalització.
 
 
 
Varis seran els components d'aquesta plataforma, a la qual es va associar la Xarxa de Centres Regionals Reg Hub, del Comité de les Regions, a la qual la Generalitat pertany des del començament de la seua marxa en 2018. Aquest projecte va triar a 20 regions de tota Europa, entre elles la Comunitat Valenciana, per a fomentar la participació de les administracions locals i regionals en l'elaboració de la legislació de la UE.
 
Així, Reghub permet la recollida de dades per a potenciar a mitjà termini millores en la legislació de la UE. Vàries han sigut les temàtiques que s'han tractat fins ara: contractació pública, qualitat de l'aire, salut, PAC, entre altres…
 
Des de la Secretaria Autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes s'ha acollit amb satisfacció la inclusió de RegHub dins de la plataforma Fit for Future, ja que ha sigut un reconeixement del treball que es realitza durant any i mig per part de la nostra Comunitat.

 

Més informació:

 

-Comité de les Regions

 

 Fit for Future platform