T'interessa

Portals

Enllaços

Tauler d'anuncis

Ves enrere JORNADES INFORMATIVES ENI CBC MED

JORNADES INFORMATIVES ENI CBC MED

El Programa ENI Conca Mediterrània, emmarcat en l'Instrument Europeu de Veïnatge (Programa ENI CBC MED), fomenta la cooperació entre els països d'ambdós riberes del Mediterrani a través del finançament de projectes de cooperació transfronterera. La iniciativa va dirigida a entitats públiques i privades de 13 països: Xipre, Egipte, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Israel, Jordània, Líban, Malta, Palestina, Portugal i Tunísia.

 

El passat 18 de juliol es va obrir la primera convocatòria per a la presentació de projectes que continuarà activa fins al pròxim 9 de novembre. El programa identifica quatre objectius temàtics: desenvolupament socioeconòmic; suport a l'educació, investigació, innovació i desenvolupament tecnològic; inclusió social i lluita contra la pobresa; i protecció del medi ambient i canvi climàtic.

 

A fi de presentar el programa ENI CBC MED i de difondre la present convocatòria per a projectes estàndard, així com explicar les seues característiques, regles d'elegibilitat i criteris d'avaluació, s'han organitzat per a les pròximes setmanes jornades informatives en distintes ciutats d'Espanya.

 

La Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, i amb el suport d'Europe Direct, organitza tres jornades informatives a la Comunitat Valenciana. La primera d'elles tindrà lloc el 21 de setembre a Castelló i està organitzada en col·laboració amb la Universitat Jaume I. També durant el mes de setembre, el dimarts 26, es celebrarà la jornada informativa a València, que està organitzada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i orientada especialment per a ONGs, i el dijous 28, a Alacant, en col·laboració amb Casa Mediterrani.

 

A més, es realitzaran jornades informatives en:

 

  • Palma de Mallorca – el próxim dimecres 13 de setembre. Organitzada pel Govern dels Illes Balears amb el suport del Centre Balears Europa.

  • Múrcia - 20 de setembre. Organitzada pel Govern de la Regió de Múrcia.

  • Sevilla - 3 d'octubre. Organitzada per la Junta d'Andalusia.

  • Barcelona - data per confirmar. Organitzada per la Generalitat de Catalunya.

 

Totes estes jornades compten amb el suport del Ministeri d'Assumptes Exteriors i Cooperació i del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, en la seua funció de Punt Nacional de Contacte de l'esmentat programa.

 

Les entitats interessades a presentar un projecte o a participar com a sòcies en un projecte liderat per una altra entitat mediterrània poden contactar amb l'Antena del programa ENI CBC MED a València per telèfon o correu electrònic:

Vincent Ernoux – 96 386 81 73 – enrnoux_vina@gva.es

Joumana Sweiss – 96 368 81 72 – sweiss_jou@gva.es